Tullgarn och Trosa

26 maj, 2012

De sista dagarna i Östersund blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag drog ju ut två visdomständer förra veckan och tyvärr så fick jag en liten infektion på ena sidan i munnen. Jag körde maxtest på torsdagen och jag tycker att det gick helt ok men värdena blev lite konstiga och förmodligen berodde det på infektionen. Efteråt mådde jag inte helt ok så det blev vila resten av vistelsen uppe i Östersund.

Jag fick ändå en hel del gjort den sista dagen, bland annat ett skyttepass och en träff med Micke på Camp Södergren. Tanken är att jag ska bo där när jag kommer att vara uppe i Östersund och det tror jag kommer att bli mycket bra. Det går inte att bo närmare spåren än uppe på Campen och jag ser mycket fram mot att åka upp dit igen och träna.

I dag har jag varit på en sponsoraktivitet med Handelsbanken. Vi var vid Tullgarns slott på Swedish Game Fair, som är en stor jakt, fiske och hundmässa. Det var en trevlig dag vid vackra Tullgarn och det blev många möten med nya och intressanta människor.

Efter mässan åkte jag till Trosa. Jag har spenderat i stort sett alla mina somrar vid släktens stugor vid Tallstugan som ligger alldeles utanför Trosa och det var ett kärt återbesök där i dag. Jag tog en löptur ner till havet och ut till Tjurholmen där vi alltid låg och solade och badade. För att komma ut dit måste man vada över ett sund så nu har jag badat för fösta gången i år i havet. Det var riktigt vacker där ute med havet och solen som blänkte i vattnet. Innan jag åkte hem gick jag en liten sväng i Trosa och åkte sedan och hälsade på Naemi i Vagnhärad som bor där min mormor växte upp.

I morgon hoppas jag att jag kan träna på för fullt igen. Tanden, eller det som finns kvar efter tanden, är bättre men inte helt ok även om det är mycket bättre. Nu till veckan kommer jag att vara hemma på Lidingö. Mamma, bror Andreas och Brita kommer och hälsar på i slutet av veckan och Andreas ska springa Stockholm Marathon på lördag så då ska jag ut och heja. Det hade varit roligt att springa själv men det får jag göra ett annat år.

//: Träning