Solen skiner

9 maj, 2012

Träningen rullar på. Det går helt ok men på eftermiddagarna är jag ganska trött så det blir oftast en liten tupplur mellan passen. Det som har varit bra den här första tiden i maj är att det har varit så bra väder. Det är ingen sommarvärme men solen har varit framme på alla pass och jag har tränat i shorts varje dag. Det har kanske varit lite för kallt för shorts tidigt på morgonen men solen värmer ganska skönt så det går bra ändå bra.

I går på eftermiddagen kom Leon Spiller ut till Lidingö och vi drog iväg till Lidingövallen för att springa intervaller med orienterarna. Det blev en liten chock för kroppen att ta i så mycket men det blev ett bra pass och benen och kroppen var helt slut när vi kom hem igen. I dag har jag inte allt för mycket träningsvärk så jag hoppas att det ska gå bra att springa ett antal fler kilometer på lördag på Göteborgsvarvet.

I morgon flyger jag ner till Göteborg och stannar där tills på söndag. På söndag kväll drar det första lägret för i år igång och det blir här i Stockholm. Det är första gången som jag inte behöver packa väskan för att köra ett läger. Jag tror att det kommer att bli ett roligt läger.

//: Träning

 1. Radek, CZE skriver:

  Anna-Karin, great congratulations for Top 30 in the half marathon. Your time was excellent so you could even run 5 penalty loops as usual and still you would be the first of biathletes.

  PS: Good Luck in the training camp.

 2. Ingmar skriver:

  Grattis till placeringen i Göteborgsvarvet. Att du var snabbare än en viss pensionär från Östersund var väl inte oväntat ;-)

 3. Radek, CZE skriver:

  Anna-Karin, in our country was also very nice weather this week. But on Saturday should be rain. I looked at the programme of our TV and there is nothing interesting. So I looked at the programme of the SVT and there is some race ”Göteborgsvarvet”. I think it is by chance the race in that you will be running. Anna-Karin, please, try to run well because in such a way it is always better for a fan in front of the TV. And I wish you light legs so as to be faster than one pensioner from Oestersund. Good Luck.